zondag 20 juli 2014

Sjonnie en Sjakie

Hoi hoi,

Inmiddels hebben wij nu 2 weken 2 kittens in huis. We noemen ze Sjonnie en Sjakie. Sjonnie is cypers met wit en Sjakie is zwart met wit.
Het zijn twee donderstralen, hoort natuurlijk bij de leeftijd (ze zijn nu 9 weken). Alles lekker onderzoeken en bespringen. Ook moeten we ze even leren wat ze wel niet als krabpaal mogen gebruiken. Maar ze leren snel!

Hier enkele foto's van het stelletje. Het zijn trouwens geen broertjes. Ze schelen 4 dagen. Maar doordat ik ze tegelijk in huis nam groeien ze nu samen op en kunnen ze het goed met elkaar vinden.


Net in huis.

Sjonnie doet een dutje op de mat. Vermoeiend al die indrukken op zo'n eerste dag, als je net 7 weken oud bent.


Sjakie wilde wel graag met de muis spelen.
Spelen met een kratje is ook interessant. 

Ik vind het jammer dat Sjakie niet scherp is maar hij sprong onverwachts.

Ook heb ik ze eergisteren mee genomen naar de praktijk om ze te laten enten en te chippen. Ze zijn gezond :) dat is toch wel fijn om te weten.Ze hebben zich keurig gedragen op de praktijk.

Gisteren en vandaag liggen ze voornamelijk languit waar ze maar kunnen. Dit komt van de warmte. Ze weten niet wat ze ermee aan moeten. Net kwam het even met bakken uit de lucht met wat hagel erbij. Toen wisten ze niet zo goed wat ze mee maakten. Ik ben even samen met ze voor het raam gaan staan en daarna was het ook goed.

Dit was het even voor nu.

Groetjes!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten