zondag 9 augustus 2015

oh, oh, helemaal vergeten....

O jee, o jee.... Helemaal vergeten me blog bij te werken (schaam, schaam, schaam!).

Ik ben op 25 februari bevallen van onze mooie dochter Cataleya. Een gezonde meid waarover we niet te klagen hebben. 

Borstvoeding heb ik een maand vol gehouden maar ik maakte niet genoeg aan om haar volledig te voeden dus dat hebben we afgebouwd en daarna op kunstvoeding overgegaan waar ze het prima op doet.
Ze sliep al vrij snel door (heel fijn!). In het begin was ze wat huilerig (misschien omdat ik niet genoeg borstvoeding aanmaakte). Maar het is al een hele tijd een heel makkelijk kind :). Groeien doet ze hartstikke goed en we zitten nu (nu ze 5 maand is) in de periode dat ze alles gaat ontdekken. Wat is het dan fijn dat we in de tijdperk van de mobiele telefoons zitten (alles lekker snel vastleggen met de camera van je telefoon ;)).

Ze doet het hartstikke goed! 
Even 2 foto's :)We genieten met volle teugen van onze kleine meid. Ze is nu uit logeren bij haar opa's en oma's in Noord-Holland omdat onze gastouder met vakantie is. Gelukkig zijn we al over de helft (ze is nu een nachtje thuis, vanmiddag gaat ze weer met mijn ouders mee terug).

Ondertussen zijn we ook dingen aan het regelen voor onze bruiloft. Want 26 augustus gaan wij trouwen. Het meeste hebben we al geregeld :) Nog even iets verzinnen voor het gastenboek en dan heb ik het geloof ik wel (mijn boeket maak ik zelf en heb ik al bijna af).

Verder druk druk druk met het werk en tussendoor ook nog foto's maken van vriendinnen en buurkinderen. Maar allemaal erg leuk!

Misschien lukt het me nu weer om het bloggen op te pakken (slecht hoor 5 maanden niks getypt...)

Groetjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten