zaterdag 30 augustus 2014

Weer een weekje voorbij.

Hoi hoi,

Er is weer een week voorbij. Wat is er een hoop gebeurd. We zijn vorig weekend druk geweest met verhuizen. Alle grote spullen hebben we op zaterdag verhuisd. We hadden hulp van Merijn, Wesley en mijn vader. Het schoot lekker op! 's Avonds had ik feestje van mijn oom en tante. Erg gezellig! Tegen half 1 was ik thuis. Even over half 1 ging mijn mobiel. Het was 1 van de dierenartsen, of ik wilde komen helpen bij een keizersnede. Ja hoor, ik ben toch nog wakker, geen probleem. Dus hop in de auto naar Lichtenvoorde. Het was een keizersnede bij een Chihuahua. Alle 3 de pups levend. Om half 4 gingen we weer richting huis. Dus om 4 uur lag ik in bed (voordeel van zo laat is dat je lekker door kunt rijden ;) ).
Zondags wat rustiger aan gedaan door de korte nacht.
De rest van de week waren we vooral bezig in Neede om te zorgen dat daar alles klaar was zodat we donderdag de sleutel in konden leveren. Uiteindelijk samen met Nanneke naar Neede gegaan omdat er nog heel wat spullen mee moesten. Er waren uit eindelijk nog 2 puntjes die Prowonen nu oplost waar wij 2x een uurloon voor moeten betalen.
's Middags met Nanneke en oma in Rekken aan de schoonmaak/opruim geweest.
Vrijdag weer hele dag gewerkt en 's avonds etentje omdat 1 van de dierenartsen de praktijk verlaat en een eigen praktijk begint.
Vandaag is het alweer zaterdag... Time Flies! Merijn is hier gisteren weer aangekomen. Ik ben vanmorgen eerst naar de kapper geweest. Daarna met de jongens naar Winterswijk geweest voor de Kwantum, Gamma en Leenbakker. Bij Leenbakker hebben we een mooi/fijn bed gezien maar ja uiteindelijk besloten toch eerst voor de gordijnen te gaan.
Eenmaal thuis hebben Sander en Merijn eerst de gordijnen opgehangen en de lampen die we gekocht hadden. Ik heb even voor ons gekookt. Na het eten waagden de mannen zich aan het bed (poging nummer 3). Maar ook deze poging lukte niet. Het bed is te vaak uit elkaar gehaald waardoor de schroeven nu niet vast blijven zitten. Dus blijft er 1 optie over... een nieuw bed. Omdat we uiteindelijk toch zouden gaan sparen voor een boxspring en we vanmiddag bij de Leenbakker een boxspring op het oog hadden, hebben we deze maar besteld via internet. Want ja... nu eerst een ander bed kopen voor een X bedrag en na enige tijd weer de boxspring is tenslotte ook zonde van het geld.
Dinsdag wordt het bed gebracht. Dus nog even op de grond slapen... Nog 3 nachten om precies te zijn.
Maandag komt Jimmy uit Belgiƫ hier op bezoek. Dus Merijn en Jimmy nemen het bed in ontvangst en hopelijk zetten ze hem dan ook alvast boven neer.

Dit was het even voor nu...

Groetjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten