zondag 11 januari 2015

Time is flying again.

Hoi hoi,

De tijd vliegt ook weer voorbij. Maar ja wat wil je dan ook met de feestdagen en dergelijke.

Kerst hebben we in Noord-Holland gevierd. Eerste kerstdag bij Sander thuis en tweede kerstdag bij mijn ouders.

De zondag na kerst met ma en Gallyon naar Enschede geweest om de laatste babyspulletjes te kopen. We waren goed geslaagd.

Oud en nieuw heb ik bij Jeanette gevierd. Gallyon was hier ook. Jeanette had gezegd dat ik de katten mee mocht nemen zodat ze niet alleen hoefden te zijn hun eerste oud en nieuw. Ze hielden zich goed tijdens het vuurwerk. Ook gedroegen ze zich netjes bij Jeanette in huis (ze vonden het stiekem wel fijn volgens mij dat ze bij mij en Gallyon konden slapen). Ze hadden ook al snel een plekje boven op zolder gevonden die ze erg fijn vonden om te liggen. Dus als we ze kwijt waren was het makkelijk zoeken. 

Tussen de feestdagen door vooral gewerkt.

De geboortekaartjes heb ik bijna klaar. Nog 36 te gaan en dan heb ik ze af (voor zover mogelijk, de binnenkant kan natuurlijk pas als de kleine meid er is).


Van de week nog een groei echo gehad. Alles zag er goed uit! Hartje klonk ook weer als een trein. Het is nog steeds een meisje ;) en ze heeft ook al haren. Zal het een mooie zwarte bos zijn als ze geboren wordt?

Gisteren zijn mijn ouders hier geweest en hebben we de laatste dingetjes gedaan. Wat dat betreft kan ze komen, maar ze mag van mij nog wel even blijven zitten. Morgen zit ik op 33 weken, dus de kleine mag nog een paar weken bij mij logeren ;) 


Dit was het even voor nu!

Groetjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten